S-a dat startul Campionatului Naţional de baby-basket şi mini-baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi şi până în data de 3 iulie, Braşovul va găzdui Campionatul Naţional de baby-basket şi mini-basket, eveniment care are la start peste 1.500 de mici baschetbalişti din toate colţurile ţării.

Competiţia de baby-basket masculin şi feminin, destinată copiilor cu vârste cuprinse între nouă şi zece ani, se va desfăşura în perioada 13-19 iunie. Apoi, din data de 20 iunie, timp de şase zile, va avea loc competiţia de mini-basket masculin, iar întrecerea se va încheia cu proba feminină.

Meciurile celei de-a 44-a ediţii a Campionatului Naţional de baby-basket şi mini-basket se vor desfăşura în trei locaţii din Braşov: Centrul Civic, Liceul de Informatică „Grigore Moisil" şi Liceul „Andrei Şaguna".

Cu ocazia acestui eveniment, în incinta Liceului de Informatică „Grigore Moisil" s-au construit, într-un timp record, patru terenuri de baschet în aer liber, investiţia ridicându-se la circa 50.000 de lei.

Evenimentul a debutat aseară cu Marşul „Micului Baschetbalist", care a pornit de la Liceul Şaguna şi s-a oprit în Centrul Civic, acolo unde a avut loc festivitatea de deschidere a competiţiei.

Astfel, din cauza vremii nefavorabile, primele meciuri de astăzi, care au început la ora 8.00, s-au desfăşurat în Sala Liceului de Informatică. Printre echipele participante se numără şi formaţiile braşovene CSU Braşov, Galactica Braşov sau CS Phoenix Braşov.

Ne bucurăm că am primit organizarea acestui eveniment deosebit de important pentru baschetul juvenil din România. Sunt convins că acest regal baschetbalistic reprezintă un moment unic pentru micuţii baschetbalişti ai ţării.

Cred cu tărie că mulţi dintre copiii care vor evolua la acest turneu vor avea un cuvânt greu de spus în baschet, pe viitor“, a declarat preşedintele clubului CSU Braşov, Gabi Calancea.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite