Asistente de nota 5.00 la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul concurs organizat la Spitalul Judeţean Braşov a arătat că personalul medical nu este bine pregătit. Deşi pe cele zece posturi scoase la consurs s-au înscris 40 de asistente, un post a rămas neocupat.

15 dintre candidate au picat proba scrisă pentru că nu au obţinut nota 5.00. O singură asistentă a reuşit să ia peste 9.00, iar celelalte opt care au reuşit să obţină un post au luat puţin peste nota minimă. Nu putem să sperăm decât că asistentele stau mai bine cu practica, decât cu teoria.

„Lumea este ex¬trem de slab pregătită. Când exista Liceul Sanitar nu se întâmpla aşa ceva. E drept că şi subiectele ela¬bo¬ra¬te de directoarea noastră de în¬gri¬jiri, care este exigentă, au fost di¬fi¬ci¬le, dar un proaspăt absolvent se des¬cur¬ca, în nici un caz nu pica sub 5. Sunt oameni cu o anumită vârstă, ple¬caţi de ceva vreme din sistem, unii au fost în străinătate, dar nu şi-au exercitat profesia, sau nu au mai pus mâna pe carte şi atunci aşa apar rezultatele acestea la concursuri!", a declarat Marius Neculoiu, managerul Spitalului Judeţean, citatde mytex.ro.

Încă un concurs

Următorul concurs va avea loc în decembrie, pentru zece posturi de asistent medical, infirmieră, îngrijitoare şi asistent social. Posturile sunt tem¬porar vacante în diferite secţii ale spitalului: UPU SMURD, ORL, Chi-rurgie Plastică, Neurochirurgie, Gastroen¬terologie, Biroul de Internări.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite