Atenţie! Mai multe secţii de spital se mută, începând de luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 4 aprilie, Secţia de Urologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) va funcţiona în cadrul Pavilionului Tractorul. Tot până luni Secţia de Interne din Pavilionul Astra va fi mutată la Tractorul, iar de la Tractorul la Astra vor fi mutate Secţiile de Dermatologie şi Reumatologie.

Mutarea paturilor şi a aparaturii din Pavilionul Mârzescu la Tractorul se va face în cursul acestei săptămâni. În tot acest timp toate urgenţele vor fi tratate la Spitalul Judeţean, pavilionul central. „De săptămâna viitoare, până la ora 13.00 urgenţele vor fi preluate la noul sediu al «Urologiei», iar după acestă oră vor fi preluate tot la UPU, deoarece, asigurăm doar gardă la domiciliu: adică, atunci când se impune, un medic urolog va fi chemat de acasă", a declarat pentru mytex.ro, Marius Neculoiu, managerul Spitalului Judeţean. .

Bani pentru sălile de operaţie
Ministerul Sănătăţii 1.123.000 lei pentru Spitalul Judeţean. Banii vor fi folosiţi pentru achiziţionarea a trei mese de operaţie, trei lămpi chirurgicale cu leduri, o trusă de instrumentar pentru chirurgie şi o trusă de instrumentar pentru urologie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat?

Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro! Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite