Protest pentru Spitalul din Săcele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, de la ora 10.00, localnicii sunt chemaţi în faţa Primăriei pentru a cere menţinerea spitalului din localitate. Ministerul Sănătăţii a pus Spitalul din Săcele, alături de cele din Victoria şi Codlea, pe lista unităţilor care vor fi transformate în cămine de bătrâni, de la 1 aprilie.

Autorităţile locale nu sunt de acord cu decizia venită de la Bucureşti. „Din punctul nostru de vedere, al săcelenilor, cuţitul a ajuns la os. Îi cerem acum domnului primar să negocieze salvarea Spitalului Municipal Săcele cu demisia pe masă. Eu cer sprijinul tuturor săcelenilor în demersul pe care îl voi organiza sâmbătă, 26 martie, începând cu ora 10.00, în faţa Primăriei. Ne adunăm acolo să pichetăm Primăria şi să cerem domnului primar salvarea acestui spital", a declarat, pentru bzb.ro, Cristi Panait, iniţiatorul protestului.

Consiliul Local Săcele a aprobat deja hotărârea prin care se respinge transformarea spitalului din localitate, decizie asumată şi suţinută şi de primarul Radu Nistor. În plus în localitate există deja două azile de bătrâni.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite