O vânzătoare a fost lovită în cap cu o rangă de un client

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 62 de ani a ajuns aseară la Spitalul Județean din Brașov, după ce a fost lovită cu o rangă de fier în cap, în urma unei altercații ce a avut loc într-un magazin din Târgu Secuiesc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Covasna, Andrea Buzsi, trei bărbați aflați sub influența băuturilor alcoolice au intrat într-un magazin alimentar, unde au început să se certe. Femeia, care lucra în respectivul magazin, a încercat să aplaneze conflictul, moment în care unul dintre cei trei a lovit-o direct în creștetul capului cu o rangă de fier.
În urma loviturii, femeia a fost preluată de Ambulanța Covasna și dusă de urgență la Spitalul Județean din Brașov. Andrea Buzsi a explicat că polițiștii l-au identificat pe principalul suspect, acesta fiind luat la Poliție pentru audieri.
"Fapta se va încadra după ce medicul legist ne va comunica dacă persoanei lovite i-a fost pusă în pericol viața", a mai spus Andrea Buzsi. Pacienta este internată la Secţia de Neurochirurgie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite