Spitalul de la Codlea, ameninţat să rămână fără aparatură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iniţiatorii mişcării sociale de susţinere a Spitalului din Codlea spun că surse din Ministerul Sănătăţii le-au confirmat faptul că aparatura din camera de urgenţă a unităţii medicale va fi retrasă în zilele următoare.

Camera de gardă a Spitalului din Codlea este dotată cu aparate de telemedicină şi cu alte echipamente performante, care au ajutat de-a lungul timpului, la salvarea vieţilor celor aflaţi în nevoie. Codlenii care au aflat că Ministerul Sănătăţii ar putea retrage toată această aparatură sunt hotărâţi să se întâlnească la ora 19.30 în faţa unităţii medicale. Oamenii ameninţă cu mişcări de stradă.

„După degringolada cu redistribuirea forţată a personalului medical, care a depopulat unitatea noastră de cadre dedicate, după ce am câştigat în instanţă, cu chiu cu vai şi cu multe poticneli duplicitare din partea administraţiei locale , suspendarea hotărârii de guvern care sista finanţarea spitalului, Ministerul Sănătăţii se gândeşte să treacă la o nouă ofensivă împotriva codlenilor: sustragerea echipamentului medical. Nevoia disperată şi vitală a cetăţenilor este din nou trecută cu vederea. Sper că aceste informaţii să nu fie confirmate, deşi nimic nu m-ar mai mira.
Dar dacă va fi aşa, anunţ cu tot riscul: Codlea va fi locul de naştere a răscoalei împotriva politicienilor dispreţuitori din România anului 2011! Ne vom apăra cu orice preţ spitalul aflat în procedură de redeschidere!",
spune Erwin Albu, iniţiatorul mişcărilor sociale din Codlea, pe erwinalbu.blogspot.com.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite