Numere senzaționale de magie, marca Alin Blaine FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iluzionistul brașovean Alin Blaine i-a ținut cu sufletul la gură, aseară, pe cei care au fost prezenți la show-ul de magie „Impossible is nothing“, desfășurat la Hotelul Aro Palace.

Spectacolul a durat 90 de minute și a inclus numere de magie pură. Protagonistul serii, Alin Blaine, le-a demonstrat celor prezenți la spectacol că nimic nu este imposibil.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI

Prin puterea minții, iluzionistul brașovean de 26 de ani a reușit să sfideze legea gravitației. Astfel, fostul discipol al celebrului iluzionist David Blaine a ridicat diverse lucruri fără să le atingă.

image

În mod bizar, o masă „și-a luat zborul“ pe scenă, un pai a fost „teleportat“ dintr-o cutie de suc, într-un pahar, alte pahare s-au spart din senin, iar un bec a fost făcut și el țăndări, doar prin puterea minții.

image

Pe lângă numere de magie, Alin Blaine a interacționat foarte mult cu cei prezenți în sală, având nevoie de voluntari la aproape fiecare demonstrație.

image

Prin aceste show-uri vreau să demonstrez tuturor că nimic nu este imposibil. Putem face orice ne dorim, trebuie doar să ne folosim mai mult creierul. Singura diferență dintre mine și oamenii care au venit la spectacol o reprezintă faptul că eu sunt antrenat“, a declarat Alin Blaine.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite