VIDEO Spectacol de proporţii în Piaţa Sfatului, cu Paraziţii, Puya, Iris, Guess Who şi Şuie Paparude

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paraziţii, Guess Who, Iris, Puya sunt doar câteva dintre numele mari care vor cânta live, la Braşov. Weekendul acesta, distracţia se mută în Piaţa Sfatului. Cele mai tari trupe româneşti ale momentului vor oferi showuri unice şi incendiare pentru braşoveni.

Cei mai în vogă artişti din România au făcut echipă pentru a oferi fanilor momente memorabile pe scenele din marile oraşe ale ţării. După ce a debutat  la Cluj cu succes, cel mai mare eveniment de diverstisment al verii se muta în Piaţa Sfatului din Braşov.

Sute de fani sunt aşteptaţi să-şi cunoască şi să cânte împreună cu idolii lor precum Guess Who, Cristi Minculescu, Cheloo, Puya, Zdob şi Zdub şi alte mari nume alte muzicii autohtone.

Sâmbătă, 23 iulie vor urca pe scena din Piaţa Sfatului cei de la „Les Elephats Bizarres", „Cargo", „E.M.I.L.", „paraziţii", „ROA" şi „Zdob şi Zdub".

Surprizele muzicale continuă şi duminică, 24 iulie, cu formaţiile „The Mono Jack", „Guess Who" , „Puya", „Grasu XXL" şi „Şuie Paparude". Închiderea shoului le-a fost rezervată legedarilor din trupa „Iris", care vor întâmpina publicul cu celebrul salut „Bună seara prieteni"!

Show şi pe litoral

Evenimentul s-a bucurat de succes şi la Iaşi, în weekendul 9-10 iulie, iar după Braşov va ajunge pe litoral, în staţiunea Mamaia, în weekendul 12-13 august, în aceeaşi formulă.

Sub sloganul „Trăieşte evoluţia muzicii româneşti", evenimentul este organizat de către o marcă românească de bere şi îi invită pe fani să „vadă cu urechiile lor", muzica adevărată.

Premii pe măsură

„Ursus Evolution" este primul eveniment de anvergură din România transmis în direct în format HD pe Internet. Mai mult, transmisia va avea loc pe pagina de Facebook a producătorului autohton de bere.

Fanii sunt invitaţi să dea „like" pe pagina de facebook a berii Ursus pentru a câştiga invitaţii în Golden Circle pentru o gaşcă întreagă şi o mulţime de alte premii.

Evenimentul îşi propune să aducă în atenţia publicului istoria celor mai importante trupe din România şi evoluţia lor în timp.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite