„Investește în a fi creativ!“ – un nou program pentru şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou program european destinat sprijinirii şomerilor în găsirea unui loc de muncă a fost lansat, astăzi, la Braşov. Acesta este finanțat în cadrul liniei de finanțare "Măsuri active pentru ocuparea forței de muncă".

Intitulat „Atitudini Creative - Stimularea creativității în vederea integrării și dezvoltării profesionale", implementat de Găianu Alexandru Cabinet Individual de Psihologie, vine în întâmpinarea dorinței pieței muncii și a mediului economic de a se adapta continuu, adresându-se unui număr de 60 de șomeri cu studii superioare în științe sociale sau economice. Proiectul are ca scop final dezvoltarea creativității pentru a genera idei de business sau soluții inovatoare pentru participanții care se află în căutarea unui loc de muncă.
"Considerăm că în contextul socio-economic actual, comunitatea brașoveană are nevoie să se reinventeze. Factorul de noutate îl reprezintă recrutarea de persoane înalt calificate, care în cadrul proiectului vor participa la stagii de dezvoltare și stimulare a creativității în grup, ulterior fiind capabili să-și modeleze propria afacere." - afirmă psiholog Alexandru Găianu, manager de proiect.
Un beneficiu uriaș pentru participanți este factorul motivațional și încrederea dobândită ca urmare a participării la proiect. Chiar dacă nu își vor deschide propria afacere, ideile generate și dezvoltate aici vor reprezenta un know-how creativ pentru viitorul loc de muncă.

Valoarea eligibilă a proiectului este de 382.092,00 lei, din care 19.105,00 lei reprezintă contribuția solicitantului.

Perioada de derulare a proiectului: 02.12.2010 - 30.11.2011

Obiectivul general al proiectului: Sporirea sanselor de ocupare și integrare profesională a persoanelor cu studii superioare în științele sociale și comportamentale, prin implicarea lor intr-un program integrat privind dezvoltarea competențelor și stimularea creativității în scopul îmbunătățirii activității profesionale viitoare a acestora, cu actiuni inovatoare, eficiente și potrivite mediului organizațional în care vor acționa.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite