Consultanţă europeană pentru şomerii braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un moment în care piața brașoveană a forței de muncă se confruntă cu o criză majoră, un nou vector vine să aducă un plus de șanse pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Proiectul, finanțat în cadrul liniei de finanțare "Măsuri active pentru ocuparea forței de muncă", cu titlul "Centrul de evaluare, consiliere și orientare profesională - CECOP", implementat de Găianu Alexandru Cabinet Individual de Psihologie, vine în întâmpinarea dinamicii sporite a actualei piețe a muncii, adresându-se unui număr de 100 de șomeri cu studii medii și superioare. Proiectul are ca scop final dezvoltarea capacității de ocupare profesională a șomerilor și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, în acord cu abilitățile și experiența profesională a acestora.
"Caracterul de noutate al proiectului constă în faptul că acesta vizează categorii profesionale pentru care programele de formare în anumite meserii nu mai sunt compatibile, proiectul furnizând formare de competențe, de abilități, asfel încât participanții să devină mai eficienți în activitate. Un alt caracter de noutate îl constituie corelarea nivelurilor de competențe necesare cu programele de formare furnizate" - afirmă psiholog Alexandru Găianu, manager de proiect.
Un beneficiu uriaș pentru participanți este faptul că vor intra în posesia unui set de rapoarte de evaluare psiho-aptitudinală, elaborat cu ajutorul unor teste psihologice licențiate, care vor sta la baza dezvoltării personale pe tot parcursul vieții.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite