Un şofer de TIR din Braşov, în spital după ce a acroşat un alt TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de TIR în vârstă de 24 de ani, din oraşul braşovean Făgăraş, a fost dus la spital, luni dimineaţă, după ce autovehiculul de mare tonaj pe care îl conducea a intrat pe contrasens şi a acroşat un alt TIR care circula regulamentar, oprindu-se apoi în gardul de beton al unei case.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, accidentul a avut loc pe DN 1 A, în afara localităţii dâmboviţene Butimanu, şoferul TIR-ului scăpat de sub control fiind rănit şi transportat la spital, în timp ce conducătorul auto al celuilalt autovehicul de tonaj greu nu a fost rănit.

TIR-ul scăpat de sub control de către şoferul R. Dumitru, de 24 de ani, din Făgăraş, judeţul Braşov, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat uşor un alt TIR, condus de V Ioan, din Râşnov, judeţul Braşov, iar ulterior a ieşit în afara părţii carosabile intrând într-un gard de beton, pe care l-a avariat.

Nu a ajuns la casa căreia îi aparţine gardul, nu sunt alte victime în afara şoferului în cauză, care se pare că a adormit la volan din cauza oboselii", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.

Potrivit sursei citate, rănitul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, cu leziuni uşoare, rămânând internat pentru investigaţii, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Poliţiştii au stabilit că cei doi şoferi implicaţi în accident nu erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

La ora actuală, traficul rutier pe DN 1A, în zona accidentului, în afara localităţii dâmboviţene Butimanu, se desfăşoară normal.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite