Un şofer cu tupeu a aruncat cu îngheţată în poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bucureştean de 38 de ani, care parcase ilegal în centrul Braşovului a făcut un scandal monstruos marti seară  în momentul în care poliţiştii l-au luat la întrebări.

Totul a început după ce o patrulă a Secţiei 1 Poliţie Braşov, aflată în misiune, a observat un autoturism de lux, tip jeep, oprit ilegal la Modarom, cu avariile pornite. Martorii au declarat că maşina stătea acolo de 10 minute. Poliţiştii au aşteptat şi ei alte cinci minute până când a apărut şi proprietarul, Cristian M. din Bucureşti. Acesta le-a spus oamenilor legii că a fost să-şi ia o îngheţată şi de aceea a lăsat maşina în drum. Asta deşi la doar câţiva metri există parcare cu plată. În plus, când poliţiştii i-au cerut actele, bărbatul a spus că nu le are la el.

A fost invitat să urce în dubă şi iniţial nu a protestat. În maşina de poliţie însă a devenit brusc recalcitrant. A început să urle şi a aruncat îngheţata pe pantalonii unuia dintre poliţişti. Drept urmare a fost încătuşat şi dus la secţie.

Şi amendat şi fără permis

După ce l-au identificat oamenii legii i-au dat două amenzi, în valoare totală de 670 de lei şi şapte puncte penalizare pentru că a oprit maşina într-un loc nepermis şi a refuzat să se legitimeze. În plus, având în vedere faptul că punctele pe penalizare primite la Braşov s-au adăugat altor opt avute anterior, bărbatul a rămas şi fără permis de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.
De asemenea, poliţiștii au întocmit acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de sfidarea organelor judiciare. Suspectul este cercetat în libertate fiind pasibil de o pedeapsă cu închisoare de până la un an.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite