Slow Food promovează bucatele tradiţionale din Ţara Făgăraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâncărurile gătite după reţete tradiţionale din Ţara Făgăraşului vor fi promovate timp de o săptămână prin conviviumul Slow Food Ţara Făgăraşului.

Manifestarea are ca obiectiv educarea gustului pentru slow food la tineri.
Convivium-ul va fi inaugurat oficial vineri la Făgăraş şi va include degustarea unor feluri gătite după reţete tradiţionale, precum şi o expoziţie de fotografii realizate de Mihai Sin şi Marius Blană.
Organizaţia Slow Food a fost înfiinţată în 1986 în Italia şi s-a extins, ajungând la 1300 de organizaţii locale (convivium), din care fac parte peste 100.000 de membri.
Slow Food doreşte să combată efectele alimentelor de tip fast food, iar hrana trebuie să aibă gust plăcut, să fie preparată curat, să nu afecteze mediul înconjurător şi producătorii să fie plătiţi „onest" pentru munca lor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite