Produse tradiţionale, dar şi produse de post, la Slow Food

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sâmbătă şi duminică veţi putea cumpăra produse 100% naturale din Piaţa Sfatului. Foto: arhivă ADS
Sâmbătă şi duminică veţi putea cumpăra produse 100% naturale din Piaţa Sfatului. Foto: arhivă ADS

40 de producători din toată ţara aduc cele mai apetisante produse, în Piaţa Sfatului. Noutăţile ediţiei din acest weekend sunt mezelurile vegetale ecologice de la Paradisul Verde şi vinurile certificate ecologic, produse în podgoria Târnave.

Mult aştepatul târg de produse tradiţionale revine weekend-ul acesta, în Piaţa Sfatului. Astfel, toţi braşovenii sunt invitaţi să-şi umple frigiderele şi cămările  pentru următoarea săptămână sau să înceapă să-şi facă proviziile pentru iarnă.

De data aceasta, 40 de producători veniţi din toată ţara vă aşteaptă să cumpăraţi  produse din carne şi de post, brânzeturi, peşte afumat, murături, ulei presat la rece, dulciuri de casă, siropuri şi sucuri naturale, dar şi specialităţi italieneşti.

Produse de post

Suprizele acestei ediţii sunt mezelurile vegetale ecologice de la Paradisul Verde şi vinurile certificate ecologic, produse în podgoria Târnave, comuna Mihalţ din judeţul Alba. Puteţi alege dintre diverse licori precum: Feteasca Neagră şi cupajul de Fetească Regală cu Sauvignon Blanc.

Dacă vă hotărâţi să vă plimbaţi în acest sfârşit de săptămână prin Piaţa Sfatului, veţi fi ademeniţi de tochitura delicioasă, de mămăligă cu brânză şi smântână sau de tarta cu pere.

În plus, cei care ţin postul Crăciunului, vor găsi, în centrul oraşului, sarmale şi prăjituri cu mere, dovleac, varză şi cartofi, iar dacă vi se va face frig, veţi putea consuma un pahar de vin ecologic fiert sau ceaiuri bio, servite cu plăcinte de casă.

Pentru că se apropie sezonul rece, producătorii vin şi cu produse destinate să vă întărească, în mod natural, sistemul imunitar. Aşadar, la târg veţi găsi o largă varietate de sortimente de miere şi o sumedenie de alte produse apicole, precum lăptişorul de matcă pur.

Târgul va fi deschis sâmbătă şi duminică între orele 10.00 şi 16.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite