Caşcaval cu trufe şi oţet de trandafiri, în premieră la Slow Food

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de producători „Slow food" au venit astăzi în Piaţa Sfatului pentru a le oferi braşovenilor produse proaspete, naturale şi de calitate. Târgul este deschis şi mâine între orele 10.00 şi 16.00.

În premieră, la târg aveţi ocazia să cumparaţi zarzavaturi, legume şi fructe de la Stupini şi să beţi tradiţionala bragă. Alte noutăţi sunt dulceaţa, siropul şi oteţul de trandafiri de la Făgăraş, jambonul, brânzeturile de capră şi cascavalul cu trufe din Franţa.

Braşovenii mai pot cumpăra deja tradiţionalele produse de carmangerie bio, brânzeturi proaspete şi maturate, pâine de casă, turtă dulce, vin, uleiul presat la rece, prăjituri de casa de sezon, păstrăv afumat, produsele apicole, dar şi specialităţile ungureşti şi italieneşti.

Slow Food este o organizaţie ecogastronomică, nonprofit, care a fost fondată ca o replică la fast-food, la viaţa contemporană consumată în viteză, la dispariţia tradiţiilor gastronomice locale şi a scăderii interesului oamenilor pentru mâncare.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite