3 bani/acţiune, dividende la SIF Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul centralal SIF Transilvania
Sediul centralal SIF Transilvania

SIF Transilvania aduce la cunoştinţa acţionarilor săi că, în conformitate cu Hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor din data de 29.04.2010, plata dividendelor distribuite din profitul realizat în anul 2009 se va efectua eşalonat, în perioada 1 septembrie - 29 octombrie 2010.

Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,0300 lei, sumă din care se va reţine prin stopaj la sursă impozitul pe dividende, în cotele prevăzute de legislaţia în vigoare la data plăţii.
Acţionarii îndreptăţiţi să primească dividende distribuite din profitul net realizat în anul 2009 sunt cei înregistraţi în registrul consolidat al acţionarilor la data de înregistrare aprobată de adunarea generală ordinară a acţionarilor, respectiv la data de 17 mai 2010.
Modalităţile de plată a dividendelor sunt următoarele:

a) plata prin mandat poştal, cu suportarea de către acţionar a taxelor poştale aferente, expediat pe numele şi la adresa menţionate în registrul acţionarilor la data de înregistrare sau, în cazul schimbării numelui şi/sau adresei, fără a se fi solicitat Depozitarului Central, anterior datei de înregistrare, operarea acestor modificări, pe numele şi la domiciliul comunicate în scris la S.I.F. Transilvania S.A. Braşov, până la data de 30 iulie 2010, pentru acţionarii:
• persoane fizice rezidente care deţin la data de înregistrare între 500 şi 100.000 acţiuni (exclusiv), nu au dividende neîncasate din anii precedenţi din motive care nu au fost comunicate societăţii şi nu solicită plata prin virament bancar până la data de 30 iulie 2010;

b) plata prin virament bancar pentru toţi acţionarii persoane juridice, acţionarii persoane fizice care deţin peste 100.000 acţiuni (inclusiv), precum şi pentru acţionarii persoane fizice care deţin mai mult de 500 de acţiuni şi doresc plata prin virament bancar, în baza solicitărilor scrise transmise în original la sediul societăţii până la data de 30 iulie 2010, astfel:
b1) acţionarii persoane fizice, precizând banca şi contul (cod IBAN) deschis pe numele acţionarului la o bancă din România, însoţită de:
• copia actului de identitate valabil în care să fie lizibil codul numeric personal;
1 • copie extras de cont sau un document eliberat de bancă prin care se confirmă existenţa contului pe numele titularului, cu precizarea codului IBAN.
b2) acţionarii persoane juridice, solicitări semnate de reprezentantul legal şi ştampilate cu ştampila societăţii, precizând banca din România şi contul (codul IBAN), însoţite de:
• copie după documentul (certificat constatator) care atestă calitatea de reprezentant legal al societăţii (acţionar al S.I.F. Transilvania S.A.);
• copie extras de cont sau un document eliberat de bancă prin care se confirmă existenţa contului pe numele titularului - persoană juridică, cu precizarea codului IBAN.
b3) acţionarii persoane fizice şi juridice nerezidente, vor trimite odată cu solicitarea şi următoarele documente:
• certificatul de rezidenţă fiscală eliberat de autoritatea fiscală a statului de rezidenţă sau un alt document eliberat de o altă autoritate decât cea fiscală, care are atribuţii în domeniul certificării rezidenţei, conform legislaţiei interne a acelui stat (original sau copie), traduse şi legalizate de organul autorizat din România şi, după caz, şi
• o declaraţie pe propria răspundere, în care se va indica îndeplinirea condiţiei de beneficiar, în situaţia aplicării legislaţiei Uniunii Europene.
În toate situaţiile, rugăm acţionarii să precizeze în solicitare numărul de telefon la care pot fi contactaţi în eventualitatea unor clarificări.

c) plata în numerar, prin caseriile deschise de societate în acest scop pentru acţionarii:
• persoane fizice care deţin la data de înregistrare un număr mai mic de 500 de acţiuni (inclusiv).
Adresele casieriilor deschise de societate la sediu şi reprezentanţele teritoriale sunt următoarele:
Braşov - Str. Nicolae Iorga nr.2, tel. 0268/40.11.84; Bucureşti-Str. Maria Rosetti nr. 35, tel. 021/ 212.12.70; Buzău-Str. Ion Băieşu bl.4-5, mezanin, tel. 0238/71.74.50; Constanţa-B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 21, tel. 0241/ 69.11.72; Tg. Mureş-Piaţa Teatrului nr. 6, tel. 0265/ 26.51.74; Sibiu-{oseaua Alba Iulia nr. 6, tel. 0269/ 21.46.50 şi Focşani-B-dul Independenţei nr. 6, tel. 0237/ 22.62.72.

d) prin oricare dintre modalităţile de plată prevăzute la aliniatele a), b), c), la solicitarea adresată societăţii de către acţionarii care, din diverse motive, nu şi-au încasat în termenul prevăzut dividendele cuvenite, după ce aceştia şi-au clarificat situaţia care a condus la neîncasarea dividendelor (modificări de nume, domiciliu, moştenitori etc).
Reamintim acţionarilor faptul că orice modificări de date în registrul acţionarilor (date de identitate, transferuri de acţiuni, etc) se realizează la solicitarea persoanei îndreptăţite, pe bază de documente, prin intermediul societăţii de depozitare şi registru Depozitarul Central S.A. cu sediul în Bucureşti, str. Făgăraş nr.25, sector 1.
2 3 ~n vederea pregătirii bazei de date, în perioada 16.08.2010 - 31.08.2010 se sistează plata dividendelor.
Relaţii suplimentare privind plata dividendelor se pot obţine de la Departamentul Raportări, Relaţii cu investitorii şi Acţionariat, la telefon 0268/401157, 401142 sau pe e-mail: marketing@siftransilvania.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite