Braşov: Spectacol aviatic inedit, la Ghimbav GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Show-ul aviatic a fost organizat cu ocazia Zilelor Ghimbavului. Foto: Bogdan Crăciun
Show-ul aviatic a fost organizat cu ocazia Zilelor Ghimbavului. Foto: Bogdan Crăciun

Show aerian de excepţie, la finalul acestei săptămâni, în oraşul braşovean Ghimbav.

Zeci de piloţi şi paraşutişti din ţară şi din străinătate au făcut spectacol în centrul oraşului. Acrobaţiile şi demonstraţiile piloţilor de la festivalul aviatic au fost savurate din plin de cei peste 1.000 de oameni prezenţi la eveniment.

Astăzi, spectacolul aerian a început la ora 14.00 şi s-a întins pe parcursul a două ore. Vremea a ţinut şi ea cu organizatorii, iar cerul a fost luat cu asalt de zeci de avioane ale Aeroclubului României.

Show-ul aviatic a fost organizat cu ocazia Zilelor Ghimbavului

CLICK PE POZE PENTRU IMAGINI DE LA SHOW-UL AVIATIC

La eveniment au luat parte şoferi profesionişti, care au mii de ore de zbor la activ, dar şi paraşutişti experimentaţi, care au participat la mii de lansări de-a lungul timpului.

Festivalul aviatic s-a desfăşurat în cadrul „Zilelor oraşului Ghimbav", iar atmosfera de sărbătoare a fost la ea acasă. Cu micii sfârâind pe grătar şi berea pusă la rece, oamenii s-au răcorit la terasele special amenajate, ascultând concertele trupelor consacrate din muzica autohtonă.

„Iau parte la astfel de evenimente aproape în fiecare săptămână. De 25 de ani particip la lansări cu paraşuta şi trebuie să te antrenezi sute de ore pentru ca totul să iasă perfect. Important este să te ajute şi vremea, să nu avem parte, în timpul lansărilor, de vânt puternic sau ploaie", a declarat Marius Pârvu, paraşutist de la Aeroclubul Piteşti.  

Mâine este ultima zi a spectacolului aviatic, iar showul va începe tot la ora 14.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite