Un braşovean se vrea primar la Sfântu Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un om de afaceri braşovean, Gheorghe Iliescu, patronul unei discoteci din Sfântu Gheorghe, şi-a anunţat, ieri, intenţia de a candida pentru funcţia de primar al municipiului, post ocupat în prezent de Antal Arpad (UDMR), relatează Mediafax.

„Eu, Iliescu Gheorghe, îmi voi depune candidatura la funcţia de primar al municipiului Sfântu Gheorghe. O să merg ca independent şi o să am de partea mea tineretul, pe toţi cei fără loc de muncă, pensionarii şi funcţionarii publici", a spus Iliescu.

Potrivit acestuia, oamenii de afaceri nu pot face nimic în Sfântu Gheorghe până când municipiul nu va fi condus de "cineva din afară", "care nu are interese".

"Eu voi fi acel primar care voi crea locuri de muncă. Voi aduce investitori în oraş, aşa cum a adus George Scripcaru în Braşov", a afirmat omul de afaceri.
Gheorghe Iliescu a făcut acest anunţ în faţa jurnaliştilor care au fost prezenţi, ieri, în faţa clădirii fostului cinematograf "Arta", ce adăposteşte clubul deţinut de acesta, pe care Primăria Sfântu Gheorghe dorea să o evacueze.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite