Şcolile se luptă în proiecte „Made in Europe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juriul va trebui să aleagă cel mai bun proiect care va reprezenta Braşovul la faza naţională a concursului, din luna aprilie.

Opt şcoli şi licee din Braşov s-au întrecut, la finalul săptămînii, în faza judeţeană a concursului naţional „Made in Europe". La ediţia din acest an a fazei judeţene a concursului s-au prezentat Şcolile Generale nr. 8 şi 11 din Braşov, Şcoala nr. 2 din Rîşnov, Şcoala Generală Vama Buzăului, Şcoala Generală Cristian, Colegiul Naţional „G.Moisil", Colegiul „Aprily Lajos" şi Colegiul „Emil Racoviţă".

Fiecare şcoală participantă a avut la dispoziţie circa 15 minute pentru a-şi prezenta proiectul în faţa unui juriu format din cadre didactice şi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean.

„Acest concurs este foarte important din punct de vedere al bunelor practici în proiecte europene. Ne interesează crearea unei bune comunicări între şcolile din România şi cele din Uniunea Europeană, dar şi modul de implicare al elevilor în activităţile derulate în cadrul acestor proiecte. Juriul va trebui să aleagă cel mai bun proiect care va reprezenta Braşovul la faza naţională a concursului, care se va desfăşura în luna aprilie la Piatra Neamţ", a declarat, pentru monitorul expres.ro, Dănuţ Bălan, inspector proiecte educaţionale la ISJ Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite