Braşov: Harta pârtiilor de schi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
brasov,schi brasov,portret brasov,cristian popa brasov,poiana brasov
brasov,schi brasov,portret brasov,cristian popa brasov,poiana brasov

Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România si Groove Hour lansează "i-Tour Schi" în data de 22 decembrie, la Braşov, împreună cu Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Braşov (APDT Braşov).

„i-Tour Schi" este cel mai amplu proiect de informare şi promovare turistică la nivel naţional, dedicat sporturilor de iarnă. Conceptul dezvoltat pentru sezonul de iarnă 2010 - 2011 reprezintă o premieră în ceea ce priveşte informarea turistică în România. Pentru prima dată 78 de pârtii omologate din ţară vor fi promovate pe pliante turistice prin intermediul proiectului naţional de informare şi promovare turistică i-Tour şi puse gratuit la dispoziţia turiştilor.

"Sezonul de schi 2010 - 2011 debutează anul acesta cu proiectul "i-Tour Schi" extins la nivel naţional şi online pe www.i-tour.ro. Ne-am respectat angajamentul pe care ni l-am asumat faţă de turişti şi parteneri în sezonul estival din acest an şi am extins reţeaua de standuri Groove Hour cu 125 de puncte. Acum turiştii aflaţi în peste 30 de localităţi, din 11 judete, vor beneficia de hărţi gratuite ale pârtiilor omologate, hărţi ale staţiunilor şi oraşelor apropiate, fiecare cu obiectivele turistice de vizitat, aflate la recepţie sau în centrele de informare turistică din zonă", a declarat Dragoş Paiu, director de Marketing Groove Hour.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite