Sala de Sport de la Săcele, inaugurată după programul Elenei Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea Foto: arhivă
Elena Udrea Foto: arhivă

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a inaugurat, luni, în municipiul Săcele, judeţul Braşov, o sală de sport la Liceului Teoretic "George Moroianu", unde a spus că speră ca tinerii să facă mai multă mişcare, precizând că minimum două ore de sport pe săptămână sunt necesare. Evenimentul a fost tergiversat de câteva săptămâni, pentru ca Elena Udrea să+ fie cea care taie panglica...

Elena Udrea a venit de la Sinaia, în jurul orei 13.00, cu o întârziere de o oră, aşa cum „îi stă bine“ unui demnitar, aşteptată de câteva zeci de membrii PD-L si elevi. „Mă bucur că am ocazia să inaugurez această sală de sport, deşi în 2010 a fost o investiţie contestată. Pregătim zona pentru 2013 şi sperăm ca România să nu se facă de râs la organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European. Concentrăm toate efectivele pentru a pregăti zona împreună cu Râşnov, Predeal şi Braşov. Sper ca tinerii care profită de această sală de sport să facă mai multă mişcare şi cred că ar trebui să fie introduse mai multe ore de sport, dar minim două ore de sport pe săptămână sunt necesare", a spus Udrea, citată de Mediafax.

Sala de sport de la Săcele are nivel de practică sportivă competiţională locală, iar investiţia de 3,13 milioane de lei a fost realizată din fonduri ale Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin Compania Naţională de Investiţii.

Lucrările au fost începute în primăvara anului trecut şi includ sală de sport şcolară cu nivel de practică sportivă competiţională, teren de handbal şi 153 de locuri pentru spectatori.

"Valoarea totală a investiţiei se ridică la aproximativ 3.130.000 lei din care 470.500 de lei fiind suportaţi de Primăria municipiului Săcele. Lucrările executate de primărie includ execuţia branşamentului apă-canal, execuţia branşamentului electric şi a branşamentului la gaz, precum şi amenajarea curţii", se precizează într-un comunicat al Primăriei Săcele.

Suprafaţa totală construită este de aproape 1.800 de metri pătraţi, sala fiind dotată cu corp anexă pentru sportivi, vestiare, grupuri sanitare, cabinet medical şi corp anexă pentru public. De la Săcele, Elena Udrea a mers în localitatea Recea, unde a inaugurat o altă sală de sport în valoare totală de 3,3 milioane lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite