Alina Şorodoc a revenit la Rulmentul Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalista Alina Şorodoc a revenit la Rulmentul Municipal Braşov, echipă care se află într-un stagiu de pregătire de două săptămâni la Poiana Braşov sub comanda antrenorilor Mariana Târcă şi Dumitru Berbece.

"Parcurgem perioada cea mai grea dinaintea sezonului, respectiv, etapa de acumulări fizice. Avem mare nevoie de aceasta, pentru ce ne aşteaptă şi pentru ce ne propunem pentru sezonul viitor, respectiv un loc care să ne dea dreptul de participare în cupele europene. Pentru aceasta avem nevoie de răbdare şi de multă muncă", a declarat pentru handbalvolei.ro antrenoarea Mariana Târcă.

În cantonamentul din Poiană este, deocamdată, menajată, Diana Constantinescu, care resimte dureri la genunchi şi nu se antrenează. De asemenea, două jucătoare, Andreea Pricopi şi Denisa Dedu, sunt la lotul de tineret, participant la ,,europene".

Jucătoarele prezente în cantonamentul din Poiană : Stăncuţa Guiu, Magda Neagoie, Roxana Cherescu, Mihaela Seifer, Camelia Balint-Hotea, Florina Cristina Zamfir, Marilena Burghel, Daniela Brânzan, Adriana Tudorache, Laura Chiper, Diana Constantinescu, Alina Şorodoc, Anişoara Marcu şi Claudia Din Mojoiu.

Echipa braşoveană intenţionează să mai transfere încă una sau două jucătoare, pentru a ajunge la un lot format din 18 handbaliste, care să înceapă pregătirea specifică. În luna august, echipa braşoveană va susţine şi mai multe meciuri de verificare şi va participa la turnee amicale, informează site-ul citat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite