Marş în memoria rugbystului Alex Grădinaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alex Grădinaru, de 19 ani, s-a stins din viaţă în 15 iulie, după o lungă suferinţă. Coşmarul rugbystului a început odată cu o accidentare suferită într-un meci la Arad. Tânărul a stat luni de zile la Spitalul Judeţean din Timişoara şi a fost mutat mai târziu, de părinţi, la un spital din Oradea, unde a şi murit.

Asociaţia „Prietenii Rugbyului Românesc" a organizat un marş în memoria tânărului sportiv, pe ruta Bucureşti Braşov. Balint Istvan şi Martin Dixon au pornit în urmă cu trei zile din capitală şi au ajuns astăzi la Braşov. În oraşul natal al rugbystului Alex Grădinaru, marşului se vor alătura prietenii şi rudele acestuia. Pe terenul din cartierul Noua, unde tânărul a jucat vreme de opt ani, va avea loc un meci, în memoria sportivului.

image
image

Părinţii caută vinovaţii

Alex Grădinaru juca la CS UAV Arad, în echipa de juniori. La un meci cu echipa de seniori din Baia Mare, Alexandru a fost introdus în teren, iar un adversar l-a accidentat grav. Trei vertebre ale coloanei sale au fost deplasate. Apropiaţii rugbistului spun că medicii au greşit atunci, încă de la acordarea primului ajutor, când tânărul a fost mişcat de pe teren fără să fie imobilizat.

Părinţii tânărului rugbyst spun că în zilele următoare vor deschide o acţiune în instanţă. „Vrem să dăm în judecată clubul pentru că pe teren, la meci, s-a produs greşeala care la costat viaţa pe fiul meu. Dacă nu mergem în instanţă, îmi voi reproşa toată viaţă că nu i-am tras la răspundere pe vinovaţi", a spus îndurerat Viorel Grădinaru, tatăl rugbystului decedat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite