S-au pus în vânzare biletele la Romanian Music Awards. Spectacolul va fi în Piaţa Sfatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costul unui bilet este de 10 lei şi poate fi achiziţionat de pe site-ul eventim.ro sau la intrarea din Piaţa Sfatului, în ziua evenimentului.

Romanian Music Awards va fi transmis live în 13 ţări. Artiştii cu cele mai mari şanse să plece acasă cu cel puţin un premiu sunt Smiley, Inna, Alexandra Stan sau Andreea Banică, dat fiind numărul mare de nominalizări pe care îl au. Nu stau mai prost nici Guess Who, Play and Win sau Sasha Lopez.

Multe surprize

Începând cu ora 19.00, cel mai hot MC din Romania, Cosmina Păsărin şi câştigătorul trofeului „Best Male" al ediţiei de anul trecut, Puya, promit să facă un duo de zile mari.
„Mă bucur că urmează să urc pe scena Romanian Music Awards în calitate de prezentator. Mă gândesc şi la câteva ţinute pe care le voi purta pentru a fi în ton cu show-ul", a declarat Cosmina Păsărin pentru Music Channel, organizatorul evenimentului

Multe nominalizări

La categoria Best Female au fost nominalizate Alexandra Stan, Andra, Andreea Bănică, Corina şi Inna. La categoria Best Male sunt nominalizaţi Alex Velea. Conect-R, CRBL, Guess Who şi Smiley. La categoria Best Group sunt nominalizaţi Akcent, DeapCentral, DJ Project, Fly Project şi Play and Win. Listele cu nominalizările la toate categoriile pot fi văzute pe brasov@adevarul.ro.

Trei petreceri de zile mari

Distracţie nu va fi doar în Piaţa Afatului. Kasho Club Braşov, partener oficial al Romanian Music Awards 2011, pregăteşte mai multe petreceri la care vor participa cei mai în vogă artişti români ai momentului. În zilele de 15, 16, 17 septembrie locurile la petreceri vor fi limitate, aşa că ar fi bine să faceţi rezervări din timp. Joi, biletul de intrare va fi 10 lei, iar vineri şi sâmbătă, 20 de lei.

i aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite