16 angajaţi de la ridicări auto, cercetaţi penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancheta în cazul ridicărilor de maşini, iniţiată la Braşov, a fost extinsă şi în cazul a 16 persoane, angajate la cele două firme care prestau serviciul de ridicare autoturisme.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au decis începerea urmăririi penale şi faţă de angajaţii celor două societăţi, după ce au dispus în prealabil aceeaşi măsură în cazul a cinci poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov - Biroul Rutier, şase poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Braşov şi 13 angajaţi ai Regiei Autonome de Transport Braşov pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual.

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment, au rezultat date şi indicii că activitatea de ridicare a vehiculelor staţionate neregulamentar se desfăşura cu încălcarea dispoziţiilor legale în materie", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Reprezentanţii firmelor de ridicări auto spun că nu au fost informaţi în legătură cu mersul anchetei şi că nu li s-a adus la cunoştinţă faptul că şi subordonaţii lor ar fi cercetaţi penal. „Nu avem nicio informaţie în acest sens. Noi respectăm contractul pe care îl avem cu RAT Braşov, valabil până în data de 30 septembrie. Volumul de ridicări al maşinilor a scăzut însă drastic, nu ştim ce se întâmplă", a spus Albert Naghi, patronul uneia dintre firmele care se ocupă cu ridicările de maşini.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite