BEJ a suplimentat numărul telefoanelor mobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foarte mulţi cetăţeni vor să voteze pe listele suplimentare Foto.arhivă
Foarte mulţi cetăţeni vor să voteze pe listele suplimentare Foto.arhivă

Măsura a fost luată după ce la nivelul Biroului Electoral Judeţean a apărut un blocaj informaţional din cauza numărul mare de alegători care vor să voteze pe liste suplimentare.

Pentru a putea vota, aceste persoane, care sunt înscrise pe listele electorale permanete la locul unde îşi au domiciliul stabil, trebuie întâi să fie radiate din aceste liste şi de-abia sunt înscrise pe listele suplimentare. Pentru asta, preşedintele biroului secţiei de votare trebuie să anunţe la BEJ numele persoanei, după care de aici este contactat Biroul Electoral Judeţean din judeţul unde persoana are domiciliul stabil, care procedează la anunţarea biroului secţiei de votare pentru radierea persoanei. Din păcate, întreaga procedură a produs un blocaj informatic la BEJ unde erau doar patru posturi telefonice fixe şi trei mobile. Situaţia a fost remediată după ce au fost aduse încă trei telefoane mobile.

Rezultate alegeri locale 2012:

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite