Un braşovean a aflat cu stupoare că votase deja. Vezi aici şi alte incidente în municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevărul
Foto:Adevărul

Incidentul s-a petrecut la secţia de votare nr, 60 din Braşov. Un alegător care a venit să voteze a aflat cu stupoare că o făcuse deja. Altcineva semnase din greşeală în locul său.

La Secţia 94 din Braşov, două persoane au fost prinse de reprezentanţii secţiei când îşi dădeau pe sub cabina de vot buletinele de vot. Într-o cabină au fost găsite 5 buletine de vot, iar în alta 4 buletine „cu probleme". Din informaţiile newsbv.ro jandarmii au imobilizat cele două persoane, iar poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului.

La Secţia nr. 32 şi 175 din municipiul Braşov a dispărut câte o ştampilă şi s-a suspendat procesul de votare. Secţia a fost închisă, iar la faţa locului a sosit Poliţia.

Un automobil marca Skoda, de culoarea închisă, gri- petrol metalizat, cu numărul de înmatriculare BV-74-BAD, transportă oameni din diferite locaţii la secţiile de votare de pe Calea Bucureşti, la Colegiul Naţional de Informatică „Grigore Moisil" şi la Şcoala generală nr. 4, Str. Jepilor. PNL a făcut sesizare către Poliţia Braşov, Biroul Electoral Judeţean şi Biroul Electoral Municipal Braşov.

La secţia 63 au fost date câte 4 buletine pentru Primărie şi Consiliul Local; iar la secţiile 60, 106 şi 168 - buletinele de primar şi pentru preşedintele Consiliului Judeţean erau câte cinci unul într-altul.

Rezultate alegeri locale 2012:

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite