Candidaţii la Primărie şi Consiliul Judeţean s-au grăbit să voteze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ţucunel. Foto:monitorulexpres.ro
Nicolae Ţucunel. Foto:monitorulexpres.ro

George Scripcaru, Cătălin Leonte şi Nicolae Ţucunel şi Aristotel Căncescu s-au prezentat la urne şi fiecare speră să iasă victorios în cursa electorală.

Scripcaru le-a urat succes contracandidaţilor săi „Am votat pentru dezvoltarea Braşovului şi a zonei din jur şi pentru proiecte care să creeze locuri de muncă, în special pentru tineri„ a declarat George Scripcaru, pentru monitorul expres.ro, după ce a ieşit din cabina de vot. Primarul în exerciţiu şi candidat pentru un al treilea mandat,George Scripcaru a votat în jurul orei 10.00, la Secţia 1, de la Seminarul Teologic din Braşov. El a venit la urne însoţit de soţie şi fiică. Întrebat ce le urează contracandidaţilor, Scripcaru a răspuns:„ Mult succes!„

Foto:monitorulexpres.ro

Şi Cătălin Leonte, candidatul USL la Primărie a votat în această dimineaţă. „Cine nu voteaza, desi are dreptul constitutional si legal sa critice pe cine vrea el/ea, din punctul meu de vedere isi pierde acest drept din punct de vedere moral. Iesiti la vot si acordati-l oricui vreti voi, dar mergeti la vot! Ce-as mai putea spune acum? E o zi importanta pentru Brasov. Doamne Ajuta!", a declarat Cătălin Leonte la deschiderea secţiilor de votare.

Catalin Leonte

Primul candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov care s-a prezentat la urne a fost candidatul independent Nicolae Ţucunel. „Am avut emoţii. Pentru mine e ceva nou deşi am mai fost pe listele de candidaţi anterior. Acum este altfel pentru că se votează nominal. Am linişte pentru că am făcut o campanie electorală curată în care am descoperit multe noutăţi, am redescoperit unii oameni, dar poate au fost şi unii care m-au dezamăgit. Dar aşa este într-o campanie în care încerci să te prezinţi pe tine înşuţi, aşa cum eşti", a declarat Nicolae Ţucunel, citat de monitorulexpres.ro

Foto:newsbv.ro

Aristotel Căncescu speră la un nou mandat. „Am votat pentru normaliltate, am votat pentru un Braşov civilizat, pentru o Românie civilizată. Avem mult de muncit aici şi împreună cu Cătălin Leonte am funcţionat ca o echipă şi sunt convins că vom rămâne în continuare o echipă. Avem posibilitatea să muncim să realizăm cel puţin la nivelul oraşului şi al judeţului toate lucrurile pe care le-am promis în campania electorală. A fost o campanie grea şi sper să avem un rezultat pozitiv", a delcarat, pentru newsbv.ro candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu.

Rezultate alegeri locale 2012:

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite