EXCLUSIV 12 ani închisoare pentru revoluţionarul pedofil de la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Marian Ambrozi a fost condamnat, ieri, de Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov. Totodată, instanţa l-a obligat să-i plătească minorei daune de 100.000 de lei.

Revoluţionarul Marian Ambrozi (57 de ani) a fost condamnat, marţi, de Tribunalul pentru Minori şi Familie (TMF) Braşov la o pedeapsă de 12 ani închisoare şi 5 ani interzicerea unor drepturi pentru comiterea infracţiunii de viol şi la 8 ani închisoare şi 4 ani interzicerea unor drepturi pentru infracţiuni pornografice prin sisteme informatice.

În urma contopirii pedepselor, Marian Ambrozi a rămas cu o condamnare de12 ani de închisoare şi i s-a aplicat pedeapsa complementară de 5 ani interzicerea unor drepturi. Totuşi, revoluţionarul nu va sta 12 ani după gratii, fiindcă din pedeapsă i se va scădea perioada cât a fost reţinut şi arestat. Tot marţi, judecătorii l-au mai obligat pe Marian Ambrozi să-i plătească victimei sale suma de 100.000 de lei, reprezentând daune morale, şi să suporte din buzunarul propriu cheltuielile de judecată, în valoare de 10.250 de lei.

Ambrozi poate face apel

Decizia judecătorilor de la TMF nu este definitivă. „Ea poate fi atacată cu apel, în zece zile de la pronunţare de către partea civilă minoră şi în termen de zece zile de la comunicare de către inculpat", a spus purtătoarea de cuvânt a instanţei, judecătoarea Izabela Ilie. La ora actuală, revoluţionarul se află internat în Spitalul Penitenciar Jilava, unde se tratează de TBC.

 Vă reamintim că Marian Ambrozi a fost trimis în judecată la finele anului trecut, de către procurorii DIICOT Braşov. Anchetatorii au descoperit că între anii 2007 şi 2009, revoluţionarul a violat o fată de 12 ani, pe care o cunoştea de când aceasta era mică. Violurile repetate se consumau în diverse locuri, iar Ambrozi a recunoscut că, la un moment dat, a închiriat o garsonieră în acest scop. Apoi, pentru a fi sigur că victima nu spune nimc, revoluţionarul o ameninţa în permanenţă.

La percheziţia domiciliară efectuată în casa lui Ambrozi, anchetatorii au găsit în calculatorul său 161 de fişiere, care conţineau fotografii, filmuleţe şi arhive în care apăreau imagini cu minori în ipostaze sexuale explicite. O parte dintre acestea erau culese de pe internet, iar în celelalte apare Ambrozi în ipostaze sexuale explicite cu minora violată. Pe toată durata procesului, revoluţionarul şi-a recunoscut faptele în faţa magistraţilor. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite