Braşovenii preferă revelioanele exotice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă oraşul de la poalele Tâmpei este preferat de românii din alte judeţe, braşovenii preferă să plece în staţiuni balneoclinaterice sau în străinătate.

Potrivit reprezentanţilor mai multor agenţii de turism braşovenii au ales ca destinaţii europene Paris, Praga şi Viena. Pentru un sejur de trei nopţi, fără transport, la Viena, doritorii au scos din buzunar 300 de euro de persoană. La Paris, oferta este de 600 de euro, transport inclus. Şi locaţiile exotice au fost alese de braşoveni pentru petrecerea unui sejur de revelion.

„Sunt unii care pleacă în afară la Republica Dominicană, Mexic, Paris, Praga, Viena, iar alţii care merg la staţiuni balneare sau la hotelurile de pe litoral, care sunt deschise în această perioadă", ne-a declarat Maria Mici, manager agenţie de turism, citat de bzb.ro.

1.000 de euro de persoană este preţul unui sejur de 7 nopţi în Republica Dominicană, iar pentru Mexic, acesta este puţin mai mare, 1.200 de euro.
Dintre destinaţiile autohtone cele mai căutate de braşoveni sunt Felix, Băile Herculane sau Mamaia. Aici preţurile variază între 800 şi 1.600 de lei, în funcţie de numărul de stele al hotelului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite