Spectacol cu lumini, lasere şi artificii, de Revelion, în Piaţa Sfatului din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Primăria Braşov a pregătit pentru seara de Revelion un spectacol de lumini, lasere şi un foc de artificii în Piaţa Sfatului, bugetul alocat sărbătorilor de iarnă fiind de 150.000 de lei, jumătate faţă de anul trecut. 

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, a declarat că bugetul alocat pentru organizarea spectacolelor de Crăciun şi Revelion din acest an este de 150.000 de lei, la care s-au adăugat sponsorizări.

Bugetul pentru anul acesta alocat este cam la jumătate faţă de cel de anul trecut. Dar ne străduim să mai atragem sponsorizări. De Revelion vom avea un program special de aproximativ o oră cu muzică, lumini şi lasere. Tradiţionalul foc de artificii va dura circa zece minute, dar va fi spectaculos", a spus Toarcea.

La fel ca anul trecut, nici anul acesta de Revelion nu va fi invitată nicio trupă sau artist pentru a susţine un concert.

Începând cu seara de Moş Nicoale, când a fost inaugurat iluminatul festiv de sărăbători, în fiecare seară, până în Ajunul Crăciunului, pe scena amplasată în Piaţa Sfatului sunt organizate concerte de colinde ale corurilor de copii de la şcolile din Braşov şi concerte de muzică populară.

În paralel, la Opera Braşov, la Centrul Cultural "Reduta", la Filarmonica Braşov, la Muzeul Casa Mureşenilor şi la teatrele "Sică Alexandrescu" şi "Arlechino" vor avea loc diverse spectacole de Crăciun.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite