Puțini brașoveni au petrecut Revelionul la patinoar FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patinoarul de la Olimpia a fost deschis, în această noapte, în intervalul orar 22.00 - 3.00, însă doar câțiva brașoveni au ales să patineze la trecerea în noul an.

Circa 20 de amatori ai sporturilor de iarnă din Brașov au decis să întâmpine anul 2011 pe patine. Majoritatea celor care au ales, totuși, această modalitate de distracție, au fost copiii, supravegheați de pe margine de părinți.

Dacă Piața Sfatului a fost luată cu asalt, nu același lucru s-a întâmplat și la patinoarul de la Olimpia, acolo unde oamenii nu s-au înghesuit să ciocnească un pahar de șampanie direct pe gheață.

image

Am ales să petrec noaptea de Revelion la patinoar, întrucât mi-am dorit să fac ceva atipic. Îmi place foarte mult acest sport, dar decizia de a sărbători la trecerea dintre ani pe patine am luat-o în ultimul moment. 

 În fiecare an există stresul specific perioadei sărbătorilor de iarnă și totdeauna te gândești cu câteva săptămâni înainte ce ai putea să faci de Revelion. Eu m-am hotărât să încerc ceva nou, dar îmi pare rău că nu e mai multă lume la patinoar“, a declarat Laura (foto).

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite