Braşovenii au băut mult de Revelion. Peste 1,5 tone de sticle goale au fost adunate de pe străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Revelionul petrecut în stradă de peste trei mii de braşoveni şi turişti, angajaţii ambelor firme de salubrizare din oraş, Comprest şi Urban, au avut de lucru din greu.

Potrivit directorului general al Comprest Braşov, Emil Bărbat, din Piaţa Sfatului şi zona Republicii au fost ridicate aproximativ 2,5 tone de deşeuri, din care cam 700 de kilograme de sticlă. „Ca volum, au fost aproximativ 40-50 de metri cubi, faţă de o zi obişnuită, când se ridică aproximativ 4-5 metri cubi/zi. Am înregistrat deci o cantitate de cel puţin zece ori mai mare decît într-o zi obişnuită", a declarat directorul Comprest, citat de monitorulexpres.ro.

Click pe imagini pentru o fotogalerie cu revelionul din Piaţa Sfatului Braşov

image

Urban SA a făcut curat în mai multe zone în care lumea se adună de obicei în noaptea dintre ani. Potrivit directorului Sebastian Jakab, din Piaţa Unirii şi zona Prefectură - Primărie - Universal au fost colectate aproximativ 350 de kilograme de sticlă, iar de la Orizont 3000, alte 180 de kilograme de sticlă. Din Poiana Braşov şi zonele de belvedere de pe drumul Poienii au fost adunate alte 300 de kilograme de sticlă. Şi Urban a făcut „lună" în aceste zone pînă la primele ore ale dimineţii de 1 ianuarie.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite