Sediul Regionalei CFR Braşov, obiectul unui tun imobiliar?!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Regionala CFR Braşov. Foto. Bogdan Crăciun
Regionala CFR Braşov. Foto. Bogdan Crăciun

În timp ce la CFR au loc disponibilizîri de mii de oameni, iar Regionala CFR SA Braşov este desfiinţată, firma STS Trading Braşov a pus ochii pe sediul Regionalei CFR , situat în centrul Braşovului, în zona pietpnală. STS Trading Braşov funcţionează în sediul deţinut de Costel Comana, patronul Regiotrans, companie ce primeşte, de la Guvern, subvenţii de zeci de milioane de euro.

Consilierii ministrului Anca Boagiu şi angajaţii companiei CFR SA sunt pe cale să finalizeze un raport în favoarea cedării clădirii monumentale din centrul Braşovului, imobil care valorează peste 25 milioane de euro şi pe care mafia imobiliară îl poate transforma într-un hotel de lux.
Ziarul 'Puterea' a intrat în posesia solicitării transmise de un anume Stinghie Neculae, directorul firmei STS Trading, direct ministrului transporturilor, Anca Boagiu, în care cere sediul central al Regionalei CFR Braşov, situat în Centrul istoric al oraşului, la schimb cu un alt imobil situat într-o zonă de categorie mult inferioră. Chiar dacă sute de cereri asemănătoare au fost aruncate la gunoi sau au fost uitate prin diverse sertare, ministrul transporturilor, Anca Boagiu, şi directorii din CFR par foarte interesaţi de solicitarea acestei firme din Braşov.

Chiar dacă secretarul general al Ministerului Transporturilor, Gheorghe Dobre şi consilierul personal al ministrului Anca Boagiu, încă nu s-au pronunţat în privinţa cedării clădirii emblematice a Regionalei Braşov către firma STS Trading, Direcţia Patrimoniu din cadrul companiei CFR SA a cerut Regionalei CF Braşov o estimare a costurilor de mutare şi reinstalare a echipamentelor aferente.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite