Cu nunceagul şi toporul, la purtător, prin autobuzele din Săcele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au întreprins o razie pe mijloacele de transport în comun din  Săcele, după ce un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat la începutul săptămânii în autobuz pentru că a refuzat să cedeze locul său soţiei agresorului.

Razia de la Săcele a scos la iveală zeci de persoane care circulau fără bilet, dar şi câţiva călători care aveau asupra lor obiecte periculoase.

VEZI AICI IMAGINI DE LA RAZIA POLIŢIŞTILOR, ÎN SĂCELE

Un bărbat care se întorcea de la Braşov, avea un sac cu obiecte adunate de la containerele din oraş. Printre acestea se afla şi un toporişcă. Obiectul a fost confiscat de poliţişti.

Un alt săcelean avea asupra sa un nunceag, armă periculoasă folosită de obicei de practicanţii artelor marţiale. Bărbatul a încercat să ascundă arma, însă aceasta a fost descoperită cu uşurinţă de poliţişti. Întrebat de ce se plimbă cu un astfel de obiect la el, bărbatul a spus că se teme pentru siguranţa sa. „Eu practic artele marţiale şi sunt pregătit pentru orice. Nu mi s-a întâmplat niciodată un eveniment neplăcut, însă nu se ştie nicioadată", a spus Francisc Bălan, posesorul armei.

Poliţiştii spun că astfel de razii vor mai avea loc în Săcele, pentru eliminarea pericolelor pe transportul în comun.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite