Diplome de excelenţă pentru deserviciile RAT Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La vreo câteva săptămâni după ce s-au dat premiile de excelenţă, oficialii RAT Braşov au ţinut să ne anunţe cât de grozavi şi buni manageri sunt.

Ce-i drept, diplomele primite nu fac referire la vreo performanţă managerială, ci la faptul că, de 20 de ani, RAT a înghiţit sute de milioane de euro, fără a avea performanţe notabile şi fără a oferi servicii la nivelul unui oraş turistic european, cum se pretinde Braşovul. Umor negru sau nu, RAT s-a mai calificat trei ani la rând în Topul Naţional al Firmelor, dar fără a se preciza faptul că regia a înghiţit sume imense de la bugetul local pentru subvenţii, că s-au tăiat gratuităţile pentru pensionari, că afacerile de monopol, încredinţate de Consiliul Local, precum ridicările de maşini parcate ilegal, au fost încredinţate direct unor firme private.
Nimeni nu spune că chioşcurile de bilete sunt decor urban, pentru că nu au nici pe departe utilitatea dorită şi funcţionează doar câteva ore pe zi, iar automatele de bilete nu funcţionează.
Despre siguranţa circulaţiei în autobuze, un alt fapt premiat, ce să mai discutăm, despre camerele video achiziţionate cu bani grei (publici, evident) care nu au funcţionat împotriva hoţilor de buzunare, despre accidentele în care sunt implicaţi şoferii RAT, despre modul cum se comportă unii dintre aceştia în traficul rutier şi cu călătorii...

Acestea sunt „performanţele" RAT, pe care poate nu le scoteam în evidenţă, dacă mai-marii regiei nu ţineau morţiş să se laude ce premianţi sunt ei.

Eşti nemulţumit de serviciile RAT Braşov? Ce ai păţit? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro sau comentează mai jos!

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite