RAT Braşov trebuie să-i despăgubească pe călători cu mii de euro, în caz de accident!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă nu călătoresc fraudulos, iar autobuzul este implicat într-un eveniment rutier, braşovenii pot primi de la firma asiguratoare până la 8.500 de euro.

RAT Braşov are încheiată o asigurare facultativă a călătorilor pentru cazuri de accidente rutiere. Braşovenii trebuie însă, să ştie că există două condiţii pentru a beneficia de astfel de despăgubiri.
Astfel, în momentul producerii accidentului, persoana trebuie să aibă asupra sa tichet/abonament de călătorie valabil, iar a doua se referă la prezentarea către asigurător, a documentelor doveditoare pentru prejudiciul creat, respectiv acte medicale şi, nu în ultimul rând, să demonstreze că nu a călătorit fraudulos.
RAT plăteşte lunar pentru această asigurare 0,088% din totalul sumelor încasate din vânzarea biletelor, abonamentelor şi a contravalorii curselor speciale", a explicat Silviu Ştefan, purtătorul de cuvânt al RAT Braşov.
Despăgubirile pot ajunge şi la 8.500 de euro, dacă în urma accidentului, călătorul a rămas invalid pe viaţă şi se asigură pensii de invaliditate în cuantum de 6.500 de euro, de persoană. Asiguratorii despăgubesc familia persoanei care a decedat într-un astfel de eveniment nefericit cu suma de 6.500 de euro. În caz de spitalizare, călătorii primesc 65 de euro/zi, iar dacă respectiva persoană a suferit şi pagube materiale, poate fi despăgubită cu 5.000 de euro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite