Festival Ecvestru şi multe concerte, la Râşnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de cai din toată ţara vor participa la cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Ecvestru de la Râşnov. Evenimentul debutează astăzi la ora 15.30, cu „Parada oraşului", unde au defilat Junii Râşnovului.

„Parada doamnelor", săriturile  peste obstacole, proba de tracţiune, show-urile de dresaj ecvestru şi demonstraţiile de cascadorie cu cai încep sâmbătă de la 11.00. 

Ziua de duminică este destinată concursului de frumuseţe cabalină. „La competiţie vor participa exemplare din rasele lipiţani, friză, cal de sport şi agrement, dar şi ponei", a declarat  Constantin Gugan, reprezentant Centru de Echitaţie Diana.

Braşovenii, care aleg să meargă la Râşnov, vor putea asista şi la un regal de muzică. Recitalurile încep astăzi, la ora 17.00. Vor concerta Carina şi Bambinii, Johnny Bădulescu, Andreea Olariu, Rebeca Neacşu şi Lucian Colareza, laureatul Festivalului de Muzică „Liga Campionilor", desfăşurat săptămâna trecută la Râşnov. „În cadrul festivalurilor de la Râşnov încercăm să promovăm ansamblurile şi artiştii locali", a declarat Adrian Veştea, primarul oraşului.

Sâmbătă, de la ora 20.00, Paula Seling va încânta publicul, iar seara se va încheia cu un minunat spectacol de lumini şi lasere.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite