Braşovul dă startul noului sezon automobilistic intern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul 2011 al Campionatului Naţional de Raliuri va debuta cu tradiţionala etapă de deschidere, „Raliul Braşovului".

La start s-au înscris 55 de echipaje, dintre care trei din Ungaria şi două din Bulgaria. Ca în fiecare sezon, prima etapă a raliului braşovean va debuta cu celebra probă super specială, care se va desfăşura mâine seară, în intervalul orar 18.00 - 22.00, în centrul oraşului, pe B-dul Eroilor. Pentru această probă, circulaţia rutieră va fi închisă în centru, între 17.00 şi 22.30.

Raliul Braşovului se va desfăşura pe asfalt şi va cuprinde şapte probe speciale, şase dintre acestea urmând să aibă loc sâmbătă. Poimâine, startul competiţiei se va da la ora 9.00, de pe B-dul. Eroilor, iar apoi se va continua pe traseul Pârâul Rece - Râşnov - Babarunca - Cheia - Poiana Braşov - Braşov. Sosirea este programată sâmbătă, tot pe B-dul Eroilor, în jurul orei 19.00, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 21.30, la Hotelul „Aro Palace".

Lungimea totală a traseului este de 248 de kilometri, dintre care 103 kilometri de probe speciale, cea mai lungă probă având 28 de kilometri, la Babarunca. „Probele speciale se prezintă foarte bine dacă ne referim la carosabil. Este bine că a reintrat în concurs şi proba de la Pârâul Rece, fiindcă vom avea parte de un plus de spectacol", a declarat Bela Stoica, preşedintele clubului Auto Blic.

Câştigător de trei ori la Raliul Braşovului, pilotul local Dan Gârtofan, a menţionat: „Va fi o luptă foarte interesantă, mai ales fiindcă tehnica a evoluat de la an la an. Piloţii care se vor duela la titlu au bugetele asigurate, iar lupta va fi mult mai acerbă, în comparaţie cu sezonul trecut".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite