Expoziţie de bijuterii pe patru roţi, în Piaţa Sfatului FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai frumoase maşini, care au luat startul la raliul de epocă desfăşurat la Braşov, au fost prezentate de proprietarii lor în Piaţa Sfatului.

Piaţa Sfatului a devenit locul de paradă pentru „frumoasele bătrâne" ale raliului de epocă. Maşinile fabricate în secolul trecut au putut fi admirate de împătimiţii de  autoturisme, dar şi de toţi trecătorii. Cu borduri accesorizate şi motoare imense, autoturismele de epocă au făcut furori în rândul curioşilor.

Nemuritoarea „Broscuţă" şi suratele ei

 Cea mai veche maşină de la expoziţie a fost un Volkswagen verde, care a atras toate privirile.

image

„Este una dintre cele mai vechi maşini de aici. Este fabricată în 1959 şi păstrează toate piese originale. Noi ne-am ocupat de restaurarea ei şi suntem mândri de cum arată", a spus Adrian Budac, reprezentantul firmei la care maşina a fost restaurată.

image

De la expoziţie nu au lipsit maşinile de lux: Rols Royce, Cadillac sau Volvo. Vizitatorii nu au ratat ocazia de a se fotografia la volanul „bătrânelor doamne".

image

„Maşina s-a comportat perfect pe traseu, este un autoturism de 200 de cai putere. Nu o folosim foarte mult, parcurgem într-un an aproximativ 1000 de kilometri cu ea, pe an. Am cumpărat-o cu 15.000 de euro, dar acum valorează mai mult", a precizat Paul Stoiculescu, proprietarul Rols Royce-ului.

image

„Maşina este fabricată în 1961 şi a fost consacrată de serialul «Sfântul». Am personalizat-o imediat după cumpărare, iar în rest nu am investit foarte mult în ea. Oricum pasiunea pentru maşinile de epocă este o pasiune destul de costisitoare", este de părere Ovidiu Ciobanu, proprietarul unui Volvo din Constanţa.

image

La raliu, dar şi la expoziţie au fost prezente şi bătrânele Dacii 1300, aflate într-o stare impecabilă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite