Braşov: Napoca Rally Team şi-a prezentat colecţia de vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noua ediţie a Campionatului Naţional de Raliuri, formaţia „Napoca Rally Team“ este principala favorită la adjudecarea titlului naţional pe echipe.

Sub sloganul de responsabilitate socială „Condu responsabil: nu bea la volan!“, clujenii şi-au prezentat echipa care are în componenţă actuali sau foşti campioni naţionali. Napoca Rally Team se va alinia la startul noului sezon cu patru echipaje: Gergo Szabo - Levente Csegzy, Edwin Keleti - Victor Ponta, Titi Aur - Karoly Borbely şi Cătălin Berari - Mihai Sandu. Team manager-ul echipei este fostul campion la box, Mihai Leu.

Având în componenţă piloţi care au o vastă experienţă în domeniu, precum campionul naţional de anul trecut, ungurul Gergo Szabo, dar şi multiplul campion naţional Titi Aur, Napoca Rally Team candidează cu şanse reale la titlul naţional la individual.

Cu 10 titluri de Campion Naţional absolut, opt la raliuri şi două la Viteză în Coastă , Titi Aur îşi propune o clasare pe podium la finalul sezonului competiţional. „Revin cu mare bucurie în CNR şi aştept cu nerăbdare probele pe macadam, care sunt favoritele mele.

Colaborarea cu Napoca Rally Team este menită să aducă atât beneficii competiţionale, sportive, dar şi mesaje pozitive pe plan social“, a precizat Titi Aur.

La rândul său, campionul naţional din sezonul trecut, Gergo Szabo, care concurează pe un Mitsubishi Lancer EVO 9, a prefaţat lupta pentru titlu din acest sezon: „Pentru mine, acest sezon înseamnă al treilea an în România şi tot ce-mi doresc este să-mi menţin titlul de campion.

Suntem pregătiţi din punct de vedere tehnic şi avem o maşină foarte bună. Va fi un an greu, avem o concurenţă serioasă, dar sper să ne impunem la final“.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite