Braşov: Carantină din cauza rabiei, în satul Felmer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Direcţiei Sanitar-Veterinare din Braşov au instaurat starea de carantină în satul Felmer, din judeţul Braşov, din cauza unui caz de rabie descoperit la o vulpe.

Cazul de rabie a fost confirmat săptămâna trecută, iar Direcţia Sanitar-Veterinară a luat măsurile care se impun, declarând starea de carantină în zona respectivă.

Totodată, în aceste zile sunt verificate vaccinările făcute animalelor la sfârşitul anului şi a fost activat centrul local al DSV Braşov din zonă, fiind anunţaţi şi medicii de familie din Felmer.

În acelaşi timp, localnicii din cartierul braşovean Stupini i-au anunţat pe angajaţii de la DSV Braşov cu privire la comportamentul ciudat al unei vulpi din zonă, nefiind, însă, vorba de rabie în acest caz.

S-a constatat un caz de rabie la o vulpe din satul Felmer, iar diagnosticul a fost foarte clar, întrucât nu a fost nevoie de o examinare dublă. Este un lucru absolut normal pentru această perioadă a anului, însă totul este sub control“, a declarat Dorin Enache, directorul DSV Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite