Revoluţionarii au renunţat la boicotul de la Palatul Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miron Cozma intenţiona să participe la protestul revoluţionarilor, Foto: Stelian Grăjdan
Miron Cozma intenţiona să participe la protestul revoluţionarilor, Foto: Stelian Grăjdan

Deşi, iniţial, aproape 5.000 de revoluţionari au anunţat că vor protesta, astăzi, în faţa Palatului Cotroceni, nemulţumiţi fiind de măsurile de austeritate luate de Guvern, luptătorii din decembrie 1989 s-au răzgândit.

În urmă cu o săptămână, în cadrul unei şedinţe a Consiliului Naţional al Blocului Naţional al Revoluţionarilor (BNR), care a avut loc la Braşov, sute de revoluţionari au anunţat că vor ieşi în stradă astăzi, la ora 12.00.

La manifestaţie era aşteptat să participe şi fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, cel care a fost prezent şi la şedinţa de miercurea trecută, de la Braşov.

Liderul revoluţionarilor din România, Dorin Lazăr Maior, anunţa, în urmă cu şapte zile, că protestul de la Palatul Cotroceni va avea loc indiferent dacă se va primi autorizaţie sau nu.

Între timp, situaţia s-a schimbat radical, iar revoluţionarii au renunţat la manifestaţia de astăzi, motivul fiind, culmea, neacordarea autorizaţiilor necesare. „Nu am primit toate autorizaţiile pentru organizarea unui protest de o asemenea amploare.

Chiar dacă nu ni s-a acordat autorizaţie pentru această manifestaţie, intenţionăm să organizăm, pe 3 august, tot de la ora 12.00, un protest în toată ţara, care va avea loc în faţa prefecturilor din toate judeţele, nu la Bucureşti“, a declarat preşedintele BNR, Dorin Lazăr Maior.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite