Braşov: Atenţie la ofertele de cazare, de sărbători!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mulţi proprietari nu au putut prezenta certificatele de clasificare, iar în unele unităţi alimentare au fost descoperite produse cu termen de valabilitate expirat şi alimente fără etichete.

Comisarii au oprit definitiv de la comercializare produse alimentare în valoare de 900 de lei. Verificările continuă până pe 19 decembrie, pentru ca turiştii să nu aibă probleme de sărbători. Din 27 noiembrie, aceştia au efectuat peste 150 de acţiuni de inspecţie în zona Bran-Moieciu-Predeal şi-şi vor continua activitatea până pe 19 decembrie, când se închide Comandamentul de iarnă din Braşov.
Au fost verificate, în principal, unităţile de cazare şi cele de alimentaţie publică, dar nu am lăsat la o parte nici furnizorii şi prestatorii de servicii, cum îşi spun, de exemplu, saloanele de înfrumuseţare”, a declarat pentru mytex.ro şeful Protecţiei Consumatorului Braşov, Ionel Spătaru.
În urma zecilor de verificări, s-au aplicat sancţiuni în valoare totală de peste 300.000 de lei. De asemenea, au fost oprite temporar de la comercializare produse care împreună valorau cel puţin 10.000 de lei. Îngrijorător este că s-au descoperit foarte multe mărfuri expirate pe care societăţile „prinse” încercau să le vândă oamenilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite