Statuia lui Iisus din Brazilia ar putea avea o replică pe Tâmpa. Vezi cine vrea să facă din Brașov un mic Rio de Janeiro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, în această seară, la emisiunea „Un show păcătos“, că va propune în Parlamentul European ca pe Tâmpa să se construiască o statuie a lui Iisus Hristos, similară cu cea din Brazilia, de la Rio de Janeiro.

„Este o idee pe care o am de mult timp și nu o să renunț la ea până nu o pun în practică. O să propun acest proiect în Parlamentul European. Sunt un bun creștin și vreau să fac ceva bun pentru această țară. Ar fi foarte frumos ca Brașovul să aibă o statuie a lui Iisus, cum este cea de la Rio de Janeiro“, a declarat Corneliu Vadim Tudor, în emisiunea lui Dan Capatos.

Acesta a vorbit în timpul emisiunii și despre vacanțele pe care le petrecea în orașul de la poalele Tâmpei: „În fiecare an mergeam la mama mea, care era din Brașov. Urcam pe Postăvarul împreună cu toată familia și ne simțeam foarte bine. Îmi place foarte mult Brașovul, un oraș superb“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite