Ce probe au anchetatorii împotriva lui Cioacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul Cristian Cioacă a făcut mai mulţi paşi greşiţi care i-au determinat pe anchetatori să-l suspecteze. Au trecut patru ani de la dispariţia Elodiei şi totuşi Cioacă este liber.

Primul pas suspect de Cioacă după dispariţia Elodiei a fost să schimbe yala la apartament şi să ceară ca soţia să fie scoasă de la întreţinere

Al doilea pas suspect este anunţarea dispariţiei Elodiei abia în 5 septembrie, la şase zile după dispariţie. Două zile mai târziu reclamă o inundaţi în apartament, dar specialistului i se pare că robinetul a fost smuls intenţionat din perete. În schimb perdeaua de la duş fusese schimbată şi lipseau şi câteva prosoape.

Un alt semn de alarmă a fost dispariţia unui cuţit de bucătărie din locuinţă. La percheziţiile din luna septembrie a anului 2007 anchetatorii au găsit mai multe urme de sânge în baie şi în dormitor. Locaţia stropilor i-a făcut pe anchetatori să creadă că Cioacă a lovit-o pe Elodia, iar acesta ar fi decedat, după ce în cădere s-ar fi lovit de un corp dur.

Şi în maşina lui Cioacă s-au găsit urme de sânge, iar analizele au arătat că este al Elodiei.
Au urmat apoi lucrurile găsite într-o râpă dintre Poiana Braşov şi Râşnov. O uniformă de poliţist, cutia de ceramică în care Elodia îşi ţinea bijuteriile, sticle de parfum de damă, reviste, mănuşi chirurgicale.

Pe cămaşa de poliţist găsită în râpă apare AND-ul lui Cioacă. În respectiva cămaşă de poliţist cu mânecă scurtă, Cioacă a fost filmat de camerele de supraveghere video a unei benzinării, chiar în noaptea dispariţiei Elodiei, în jurul orei 21:00. S-a întâlnit la benzinărie cu doi colegi de serviciu cărora le-a dat bonuri pentru carburanţi, relatează brasovul tau.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite