Hotelul Piemonte din Predeal, în flăcări UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii militari au fost alertaţi să intervină la un incendiu izbucnit la Hotelul Piemonte, din staţiunea montană Predeal. Potrivit cititorilor „Adevărul de Seară“ Braşov, flăcările au izbucnit în zona superioară a complexului turistic.

11.45 Focul a distrus în totalitate acoperişul hotelului, pe o suprafaţă de 160 de metri pătraţi, precum şi patru camere de la mansardă şi trei camere de la etajul al patrulea. „La ora respectivă, în hotel se aflau turişti în două dintre camere şi câţiva muncitori care lucrau la mansardă. Aceştia au fost evacuaţi şi nu s-au înregistrat victime. S-a intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi cu o autoscară de la detaşamentul ISU din Predeal, intervenţia durând aproximativ trei ore", a spus Sfreja.

Cauzele izbucnirii incendiului nu au fost încă stabilite, marţi dimineaţă fiind constituite echipe de poliţişti şi pompieri care au început o anchetă în acest sens, fiind luate în calcul două ipoteze: un scurtcircuit sau neglijenţa muncitorilor care lucrau la mansardă.

15.03, ora 08.40 Pompierii analizează acum cauzele producerii incendiului. Valoarea pagubelor se ridică la 100.000 de lei.

„Am interventi cu trei autospeciale şi o autoscară de la Detaşamentul de Pompieri Predeal. Cauzele izbucnirii incendiului sunt în curs de stabilire. Mansarda din lemn a ars pe o suprafaţă de 140 de metri pătraţi şi s-au degradat trei camere de la etajul patru al hotelului. Valoarea pagubelor sunt estimate la 100.000 de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

14.03, ora 21.45 „Totul este acum învăluit într-un nor gros de fum. Au venit pompierii de la unitatea din Predeal. Este imposibil de evaluat care ar fi pagubele“, ne-a relatat cititorul nostru. Pompierii au confirmat faptul că au intervenit la faţa locului, dar nu au putut da, în acest moment, mai multe detalii.

Revenim cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite