Trăieşte cu doar 700 de lei pe lună, dar a ales să înapoieze o geantă cu peste 2.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O braşoveancă de 54 de ani nu s-a lăsat pradă tentaţiei şi a dus la poliţie o gentă plină cu bani, pe care o găsise în parc.

Gestul, greu de imaginat în zilele noastre, s-a produs ieri după-amiază, în centrul Braşovului. După ce a venit de la Biserica de pe strada Nicolae Iorga, Maria Bejan s-a oprit în staţia de autobuz de la Parcul „Nicolae Titulescu", pentru a lua o maşină către casă.

Însă, mare i-a fost mirarea atunci când a găsit, pe o bancă, o geantă abandonată. Femeia nu a stat mult pe gânduri şi a sunat imediat la 112, iar în câteva minute a ajuns la faţa locului un echipaj de poliţie, care a înapoiat bunurile proprietarului de drept. Persoana care a pierdut geanta este o femeie de 38 de ani.

În geanta rătăcită se aflau 300 de euro şi 960 de lei, dar şi patru carduri bancare şi alte documente. Maria Bejan a decis din prima să înapoieze bunurile, deşi nu are o situaţie materială strălucită. Femeia are un venit de doar 700 de lei pe lună şi are în întreţinere trei copii.

Nu mă dau banii afară din casă, dar nu m-am gândit niciun moment să păstrez geanta cu bani. Sunt o persoană credincioasă, cu frica lui Dumnezeu. Chiar veneam de la Biserică atunci când am găsit geanta şi sunt mulţumită sufleteşte fiindcă am procedat corect. Doamna care şi-a pierdut geanta mi-a dat şi mie 100 de lei, de o cafea", a precizat Maria Bejan.

Pe această cale, facem un apel către toţi cetăţenii să fie mai atenţi unde îşi lasă bunurile personale. Mulţumim doamnei Bejan pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi ne dorim ca gestul ei să reprezinte un exemplu pentru toţi cetăţenii", a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite