Poliţia a stabilit că iubita lui Selymes conducea maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au stabilit că la volanul maşinii de teren a fostului fotbalist Tibor Selymes se afla, în momentul producerii accidentului Daniela Călin, potrivit Mediafax.

„În urma probelor administrate luate din maşină, precum şi ca urmare a audierilor de martori s-a stabilit 100% că la volan se afla o femeie în vârstă de 33 de ani. Sigur că sunt speculaţii şi nu se exclude posibilitatea să fi fost altfel. Dacă vor apărea alte date vor fi comunicate", a declarat Cosmin Giosanu, din cadrul Poliţiei Rutiere Braşov

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 06.00, după ce maşina de teren a fostului fotbalist Tibor Selymes a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism Hyunday în care se aflau patru militari braşoveni cu vârste între 20 şi 35 de ani, care se îndreptau spre unitatea militară din Breaza unde fuseseră detaşaţi.

Cei patru au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov. Unul dintre ei a fost externat în aceeaşi zi, alţi doi au suferit diverse fracturi la membre, cap şi torace şi au rămas internaţi, iar unul dintre ei a fost grav rănit şi a fost operat la cap, fiind în continuare la Terapie Intensivă.

Selymes i-a vizitat, duminică seară, pe militarii internaţi la Spitalul Judeţean Braşov şi le-a declarat jurnaliştilor că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite