S-au bătut în cuie tarifele la transportul pe cablu în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Arhivă
Foto:Arhivă

Consiliul Local Braşov a stabilit tarifele, care variază între 10 lei şi 885 de lei, în funcţie de tipul de acces ales, de vârsta clientului sau de mijlocul de transport.

Biletul pentru urcare/coborâre cu telecabina sau telegondola va fi de 19 lei/călătorie pentru adulţi şi 10 lei pentru copii, iar un bilet cu o urcare şi o coborâre va costa 30 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii.

În cazul cartelelor de acces, acestea vor putea fi achiziţionate şi/sau încărcate cu 6 până la 240 de puncte, iar valabilitatea lor va fi până pe 30 aprilie. Şase puncte costă 25 de lei pentru adulţi şi 13 lei petnru copii, însă costul pentru fiecare punct scade semnificativ dacă sunt achiziţionate pachete cu mai multe puncte

De exemplu, o cartelă de 30 de puncte costă 85 de lei pentru adulţi şi 45 de lei pentru copii, iar una de 240 de puncte, 475 de lei pentru adulţi şi 260 de lei pentru copii.

Pentru fiecare urcare în baza cartelei cu puncte, vor fi taxate şase puncte pentru telecabina Capra Neagră şi telegondolă, cinci puncte pentru telecabina Kanzel, patru puncte pentru telecabina Ruia, trei puncte pentru telecabina Lupului, două puncte pentru teleschiurile Bradul şi Ruia sub teleferic, şi un punct pentru teleschiurile Stadion şi Kanzel.

Se fac şi abonamente

Este posibilă şi achiziţionarea de abonamente de două ore (55 de lei pentru adulţi, 35 de lei pentru copii), patru ore (85 de lei pentru adulţi, 50 de lei pentru copii), o zi întreagă (125 de lei pentru adulţi, 70 de lei pentru copii) sau zece zile (885 de lei pentru adulţi, 540 de lei pentru copii).

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite